Tisztelt Látogatónk!

Az előjegyzéssel előre gondoskodhat biztosítási szerződéseinek mindenkor legkedvezőbb díjairól és feltételeiről!

FONTOS! 2010.01.01.-től a Kötelező Gépjármű-Felelősség biztosítások évfordulója minden esetben a kockázatviselés kezdete! 2009. LXII. törvény 17. § (1-4)
Tehát például egy 2010. február. 03. kockázatviseléssel megkötött biztosítás esetén az ÉVFORDULÓ február. 03.

JEGYEZZE ELŐ
szerződéseinek évfordulóját, és mi az alábbiakkal segítjük:

  1. Évforduló előtt 60 nappal e-mail-ben értesítjük biztosításának évfordulójáról, hogy elegendő ideje maradjon azt felülvizsgálni, és a biztosítóváltáshoz szükséges teendőket elvégezni! BŐVEBBEN >>
  2. Az érintett szerződésre az értesítő levéllel együtt előre elkészített felmondólevelet juttatunk el amelyet csupán aláírva el kell juttatnia biztosítójához ha van kedvezőbb ajánlat!
  3. Amennyiben igényli biztosításának felülvizgyálatát ránk bízhatja! Ehhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! BŐVEBBEN >>

Amennyiben az előjegyzéssel, vagy a biztosítással kapcsolatban kérdése van készséggel segítünk! Kérdését az alábbi mezőbe írva és telefonelérhetőségeinken is megteheti!

Az "ELŐJEGYZÉSSEL" közölt adataimra vonatkozóan az adatlap kitöltésével kijelentem és elfogadom az alábbiakat és a felhasználási feltételeket:

1) Az "ELŐJEGYZÉSSEL" a saját biztosítási szerződéseim kezeléséhez szakszerű segítséget kívánok igénybe venni. Az előjegyzés célja, hogy az érintett (előjegyzett) biztosítási szerződéseimet a biztosításokra vonatkozó szabályok és törvények betartásával a legkedvezőbb feltételek mellett tartsam érvényben, illetve szüntessem meg vagy kössek új szerződést.

pl.: +36/1/123-4567. A telefonszám megadásával hozzájárulok a telefonon történő biztositássi ügyekkel kapcsolatos megkereséshez!

Előjegyzem az alábbi biztosításommal kapcsolatos biztsítási évfordulókat. Hozzájárulok, hogy az előjegyzett évfordulókat megelőző 60 nappal az oldal autómatikusan létrehozott értesítőt küldjön, és az érintett szerződésre vonatkozóan előre kitöltött megcímzett felmondólevelet, amellyel az adott biztosítás(ok) évfordulóval történő felülvizsgálatát el tudom kezdeni.
 
 
BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSEIM

Szerződés 1
Szerződés 2
Szerződés 3
Szerződés 4
Szerződés 5